Sport24
Felbolygatta a hazai futballközbeszédet az esetleges Ferencváros–Gazprom megállapodás híre: az orosz energiaipari óriás szponzori szerepvállalása közép-kelet-európai szinten is erős játékossá tehetné a magyar rekordbajnokot, nagyobb láthatóságot biztosítana az európai szponzori pozícióit nagy részben elveszített óriásvállalatnak, ugyanakkor heves vitákat is kiválthat.

Friss

Népszerű

Összes

Sport24
A franciák Párizsban 5-2-re legyőzték az angolokat, de a magyarokkal szemben 5-2-es összesítéssel kiestek az Eb negyeddöntőjében. A legjobb nyolc között hatvan éve, 1964. április 25-én rendezett francia–magyar találkozón (1-3) Albert Flórián és Tichy Lajos vezérletével úgy parádéztak honfitársaink – oh-la-la! –, hogy Henri Guerin francia szakvezető csak azt tudta ismételgetni: „Nem értem, nem értem."
Sport24
A Bajnokok Ligája negyeddöntői ötcsillagos szórakozással kényeztették el a szurkolókat. Az UEFA elégedetten dőlhet hátra: csúcseseménye újfent bizonyította, hogy mennyivel erősebb a konkurenciánál. Arra persze az európai szövetség sem tud csodaszert kínálni, hogy a BL igazából a negyeddöntőre teljesedik ki, és arra sem, hogy az öreg kontinens legnagyobb bevételű klubjai továbbra is domináljanak.
Legfrissebb epizódok
Az EP-választásnak is van köze ahhoz, hogy a kormány csak az év végén nyújtja be a 2025-ös költségvetést az Országgyűlésnek – ismerte el a Dellában az energiaügyi miniszter, akivel a „picike felárral” vett orosz gázról is beszélgettünk, valamint a benzinárakról, melyekről épp ma dönt a kormány

Olvasói sztorik